Een huis verkopen

De woningmarkt is steeds in beweging. Het verkopen van een woonhuis is niet niks. Het gaat om veel geld en dus is het vaak een ingrijpende beslissing. Om een dergelijke beslissing te onderbouwen is het raadzaam om u goed te laten informeren over de mogelijkheden bij het verkopen van een huis.

Dat kan heel gemakkelijk via Bakker & Bakker. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Bij u thuis óf op ons kantoor. Via de telefoon of e-mail: 010-5013177 of 06-55336944 (ook na 17.30), info@bakker-berkman.nl

Het verkopen van een huis is in de huidige herstelde economie veel meer dan alleen een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, waardoor u feilloos met een mooie hoge opbrengst én tegen een scherpe courtage door het verkooptraject gaat. Juist daarom kunt u een beroep doen op de NVM-makelaar.

Verschillende strategieën zijn mogelijk:

U kunt bijvoorbeeld ons full-service- pakket kiezen. Dit pakket behelst volledige en vakkundige begeleiding van het verkooptraject. Bij de courante woningen organiseren we bijvoorbeeld graag een open dag voor de gegadigden. Hierbij maken we gebruik van Facebook en o.m. Funda. U kiest voor snel verkopen voor een hoge opbrengst, veiligheid én comfort!

Ook is het mogelijk om van deeldiensten gebruik te maken. Hierdoor stelt u zelf de werkzaamheden én de kosten van uw makelaar samen! Economisch maatwerk! In de huidige woningmarkt een veel gekozen optie!


Meer informatie over verkoop?

Vul het formulier hieronder in om een vrijblijvende afspraak te maken.

© 2003-2022 Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.
Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring
Website door OGonline