Wanted: koopwoningen in álle prijsklassen!!

Er is veel vraag naar koopwoningen. We hebben in de regio vele woningzoekenden in ons bestand. Laat ons ook uw huis verkopen voor de hoogst mogelijke prijs!

Bent u de eigenaar van een koopwoning en heeft u verkoopplannen? Dan willen we graag vrijblijvend met u en uw woning kennismaken. Dit kan door u een waardebepaling aan te bieden. Vrijblijvend en kosteloos.

U ontvangt bovendien een waardecertificaat van uw huis. Dit is een brief met daarin de bevindingen van onze makelaar/taxateur. Dit waardecertificaat kan niet worden gebruikt voor hypotheekaanvragen of andere bancaire/zakelijke doelen. Het waardecertificaat is geen officieel taxatierapport van uw woning. Om een taxatierapport op te stellen is veel meer onderzoek nodig. Wij kunnen een taxatierapport voor u verzorgen. Vraag naar de voorwaarden!

Aan deze waardebepaling kunt u dus verder geen rechten ontlenen. Het is een momentopname en een schatting op basis van de ons op dat moment beschikbare gegevens.

Indien we uw woning mogen verkopen maken we een vervolgafspraak en kijken we opnieuw zorgvuldig na of het eerder besproken bedrag op basis van de gekozen strategie bruikbaar is.

Heeft u vragen, bel 010-5013177.

© 2003-2022 Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.
Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring
Website door OGonline